NL | EN
Orde van Octrooigemachtigden logo Inloggen Lid worden?

Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

Oktober
- AOMB is op zoek naar een octrooigemachtigde in opleiding. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Kilburn & Strode is op zoek naar een Tech trainee electrical/electronic engineering. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Kilburn & Strode is op zoek naar een Trainee trade mark attorney. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Kilburn & Strode is op zoek naar een Trainee patent attorney - life sciences. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Kilburn & Strode is op zoek naar een trainee patent attorney- chemistry. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
-  Kilburn & Strode is op zoek naar een trainee patent attorney Engineering; Mechanical, Aeronautical or Automotive Engineering or other Industrial Engineering Disciplines. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Kilburn & Strode is op zoek naar een trainee patent attorney - computer science. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Kilburn & strode is op zoek naar een trainee patent attorney- physics. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

September
-  Kilburn & Strode is op zoek naar een Europees Octrooigemachtigde (biotechnologie). Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

– Kilburn & Strode is op zoek naar een Europees Octrooigemachtigde (chemie). Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

– Corbion is voor het kantoor in Gorinchem op zoek naar een Octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature

Augustus
- Kilburn & Strode is opzoek naar een Europees octrooigemachtigde (Biotech) Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.