NL | EN
Orde van Octrooigemachtigden logo Inloggen Lid worden?

Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

Oktober
- AOMB is op zoek naar een octrooigemachtigde in opleiding. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

September
-  Kilburn & Strode is op zoek naar een Europees Octrooigemachtigde (biotechnologie). Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

– Kilburn & Strode is op zoek naar een Europees Octrooigemachtigde (chemie). Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

– Corbion is voor het kantoor in Gorinchem op zoek naar een Octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature

Augustus
- Kilburn & Strode is opzoek naar een Europees octrooigemachtigde (Biotech) Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

Juli
- Byondis is op zoek naar een (ervaren) IP Formailities Officer (paralegal) Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

Juni
- Tessenderlo Group is op zoek naar een Intellectual Asset Manager. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

Mei
- AOMB is op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde in de hightech sector. Voor verdere informatie
verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.