NL | EN
Orde van Octrooigemachtigden logo Inloggen

Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

Oktober
- Dolby International AB is op zoek naar een Europees octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Patentwerk is op zoek naar een octrooigemachtigde in opleiding. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Janssen Pharmaceutica is op zoek naar een Europees octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

September

- AOMB is op zoek naar twee ervaren octrooigemachtigden met een life sciences achtergrond. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Friesland Campina is op zoek naar octrooigemachtigden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- AkzoNobel is voor het kantoor in Arnhem op zoek naar een Europees octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.