NL | EN
Orde van Octrooigemachtigden logo Inloggen Lid worden?

Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

November
- AOMB is voor het kantoor in Rijswijk, Maastricht of Eindhoven op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde Mechanical engineering. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature

Oktober
- AOMB is voor het kantoor in Rijswijk, Maastricht of Eindhoven op zoek naar een Juridisch Medewerker (Paralegal) octrooien. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- AOMB is voor het kantoor in Rijswijk, Maastricht of Eindhoven op zoek naar een octrooigemachtigde in de hightech sector. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- De Vries & Metman is voor het kantoor in Amsterdam op zoek naar een Europees octrooigemachtigde chemie/life sciences. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

September
- Reckitt Benckiser is voor het kantoor in Amsterdam op zoek naar een Patents Director. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- AOMB is voor het kantoor in Rijswijk, Maastricht of Eindhoven op zoek naar een ervaren elektrogemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- ASM is voor het kantoor in Leuven, Belgie op zoek naar een Manager IP. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- Simmons & Simmons is op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- ASML is voor het kantoor in Veldhoven op zoek naar een octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

- AOMB is voor het kantoor in Rijswijk, Maastricht, Arnhem of Eindhoven op zoek naar een Business Development Manager. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.